DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Said Paşa Ortaokulu

Said Paşa Ortaokulu

Adres
TALAYTEPE MAH. 4003 SK. NO 15 KAYAPINAR / DİYARBAKIR Vali Gökhan Aydıner meslek lisesi yanı Memursen toki karşı caddesi
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07:30:12:00
Belediye Otobüsleri A3 - O2 ile ulaşım sağlanmaktadır.
TALAYTEPE MAHALLESİ 4003. SOKAK NO:15